Esports

El CN Sabadell, a un pas de la glòria (5-8)

Judit Forca en una acció del partit / ÓSCAR ESPINOSA

El Club Natació Sabadell jugarà demà dissabte la final de la Copa d'Europa davant l'Olympiakos després de guanyar al Plebiscito de Pàdua (5-8) a les semifinals de la Final Four.

Davant d'una graderia plena de gom a gom, les jugadores de David Palma han ofert la seva millor versió en la faceta defensiva. Liderades per Mati Ortiz i Laura Ester sota pals, les quatre vegades campiones d'Europa no han donat cap facilitat a les italianes. El problema, però, ha estat en l'atac estàtic de les sabadellenques. Només la capitana Olga Domènech ha estat capaç d'inaugurar el marcador després d'una gran vaselina que ha sorprès Laura Teani. Mentrestant, Laura Ester, molt segura al llarg del partit, neutralitzava els atacs de les del Vèneto. Fins a l'equador del primer període i aprofitant l'exclusió de Bea Ortiz, les de Stefano Posterivo no han pogut estrenar-se gràcies al gol de Laura Barzon, màxima golejadora de les italianes, resultat amb el qual s'ha arribat al final del primer període (1-1).

El temps mort demanat per Palma a escassos segons d'acabar el primer quart ha fet efecte en els següents vuit minuts. Amb un obrir i tancar d'ulls, la sabadellenca Judit Forca, aprofitant una badada defensiva local i Bea Ortiz al contracop amb una gran vaselina, han situat l'1 a 3 a l'electrònic. Cop anímic per les de Posterivo que només han pogut perforar l'hermètica defensa gràcies a un xut en semi error de Grab i a l'exclusió de Marina Cordobés ben aprofitada per la golejadora Barzon (3-5).

Publicitat

En el tercer i quart període, la tònica ha estat la mateixa que el segon. Gran defensa i encert en atac amb els gols de MaggieMaica i Judit que han permès situar el definitiu 5 a 8.

Demà, davant l'Olympiakos, serà una altra història.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top