Ciutat

El Via Crucis del centre aplega més de tres-centes persones

La cofraria del Sant Crist de la Bona Mort davant de Sant Fèlix // Foto: Óscar Espinosa

El Via Crucis interparroquial, format per les confraries de Sant Feliu, la Puríssima i la Santíssima Trinitat, que s'ha celebrat al centre de Sabadell aquest divendres de Setmana Santa, ha aplegat més de tres-centes persones en el seu recorregut. Tot i que la sortida, prevista per les 9 del matí, s'ha retrassat uns minuts, el recorregut s'ha celebrat amb normalitat.

A primera hora la Confraria del Sant Crist de la Bona Mort, que pertany a la Puríssima, ha sortit precisament des d'allà. Després de seguir fins per la Via Massagué fins al carrer de les Valls han baixat fins el carrer de gràcia on han girat fins arribar a la plaça de Sant Roc. Durant el recorregut, els feligresos han anat llegint els moments (anomenats 'estacions') fins arribar davant de l'esglesia de Sant Fèlix on se'ls ha unit la Mare de Déu dels Dolors, portat per dones de diferents parroquies de Sabadell.

Publicitat

Tot seguit, la processó ha baixat Rambla avall fins arribar a la parròquia de la Santíssima Trinitat. Durant el camí, s'han seguit llegint els moments mentre també s'han cantant diferents cançons de motiu religiós.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top