EDITORIAL

Editorial: Un 5 màgic pel waterpolo femení

La maneta de les jugadores, tècnics i aficionats del Club Natació Sabadell escenificava la conquesta de la cinquena Champions de waterpolo. De fet, el 5 ha estat el número màgic d’aquesta final. El famós parcial 5-0 de l’èpica remuntada en els últims 5 minuts ja forma part de la història i demostra el caràcter d’un equip que mai abaixa els braços i té el gen dels guanyadors.

La capitana Olga Domènech va aixecar la primera el 2011 i dissabte la cinquena 8 anys després. És un palmarès de llegenda que potser no es valorarà prou fins d’aquí a uns anys perquè aquestes noies encara tenen corda i ambició per eixamplar-lo molt més. Segur que després de la festa ja estan pensant en la sisena. Són així.

Potser aquest moment de glòria no seria possible si el recordat tècnic del Club Domènec Regués no s’hagués entestat a crear un equip femení de waterpolo en la dècada dels anys 70. El seu fill Pere li va donar continuïtat, i aquella llavor ha donat uns fruits esplendorosos. El tècnic David Palma s’ha estrenat aquest 2019, però també és de justícia recordar la gran feina d’un altre home clau com Nani Guiu per fer realitat aquesta dècada prodigiosa.

Comentaris
To Top