Publicitat
Ciutat

El Sant Jordi de la Policia Municipal: recerca de parades il·legals i reforç del patrullatge

La Policia ha detectat alguns casos de punts de venda no autoritzats, que s’han dissolt

A.A.

La Policia Municipal s’ha orientat per Sant Jordi coincidint amb la celebració de la festivitat a Sabadell. El cos policial local s’ha centrat des de primera hora d’aquest matí en la recerca de parades il·legals de roses i en un reforç del patrullatge, especialment a la àrees cèntriques de la ciutat.

La divisió de Proximitat de la Policia Municipal s’ha destinat avui a un control sobre l’activitat econòmica relacionada amb la Diada, fonamentalment a les paradetes de roses. La Policia ha detectat alguns casos de punts de venda no autoritzats, que s’han dissolt –segons la Policia Municipal– sense necessitat d’efectuar denúncia o de retirar el gènere.

Sabadell celebra la diada de Sant Jordi

També s’han produït confussions menors, entre alguns punts de venda, fonalmentalment d’ubicació, que han estat resolts in situ. Més enllà d’aquest fet, la jornada de Sant Jordi ha tingut lloc fins a darrera hora de la tarda sense cap incident destacable.

Desplegament al Centre

La Policia Municipal s’ha desplegat a partir del migdia al Centre de la ciutat. Aproximadament la meitat de la plantilla activa durant la Diada s’ha destinat a accions de proximitat. El patrullatge ha estat principalment a peu i concretament en el passeig de la plaça Major i els carrers del voltant.

El control policial també s’ha concentrat en l’entorn de la Rambla, on s’ha tallat el trànsit durant el dia com acostuma a ser tradició en la jornada de Sant Jordi.

Publicitat
Comentaris
To Top