Oci i cultura

‘Camellia’ segueix aquest divendres el cicle de teatre de La Quartera

/ Cedida

El cicle de teatre de La Quartera seguirà aquest divendres amb l’obra ‘Camellia’. L’espectacle arriba de la mà de la companyia Dell’Anima i es basa en el text de Mercè Rodoreda ‘Viatges i Flors’.

‘Flors de Debò’ és un conjunt de microrelats que parla de diverses dones, les seves virtuts i mancances, a partir de diverses flors, i que s’integra dins del llibre ‘Viatges i Flors’. En el text Rodoreda s’inventa unes flors que lluiten, viuen, sedueixen i canten, tot mostrant del que són capaces. L’espectacle, agafa alguns d’aquests textos i els acompanya amb música barroca per a dos violins, mentre una veu explica la seva singular vida.

La idea original és de Mireia Vila, qui també dirigeix l’espectacle, acompanyada per Olga Truman a la direcció musical. Les dues són precisament els violins que acompanyaran a l’actriu Marta Codina.

Segons Mireia Vila, es tracte d’un espectacle amb la música, la dansa i el text com a punts principals amb peces de “molta sensibilitat”.

L’espectacle es veurà en una única funció el divendres 26 d’abril a les 21 h a La Quartera (compte Jofre, 30).

Després de ‘Camellia’ encara faltarà ‘Va de Brossa’ de La Marciana Companyia. Un espectacle poètico-musical per al públic familiar.

La Quartera enceta temporada amb un to molt feminista

Comentaris
To Top