Publicitat
Vallès

S’ha Acabat porta a Fiscalia les pintades i els símbols independentistes de la UAB

El vicepresident de l'entitat, Àlex Serra; i el president, Josep Lago / S'ha Acabat

L’entitat unionista S’ha Acabat ha presentat una denúncia davant de fiscalia pel manteniment de les pintades i els símbols independentistes que hi ha a la UAB. L’entitat creu que aquest fet podria suposar un delicte de desobediència, ja que la Junta Electoral de Barcelona va ordenar la seva retirada el passat 11 d’abril.

Des de S’ha Acabat consideren que la permanència de les pintades i símbols independentistes a la universitat suposen “un trencament de la necessària neutralitat de les administracions”, sobretot dins del període electoral. L’entitat també considera que la no retirada és una “burla” a l’administració electoral.

Segons expliquen a través d’un comunicat, la decisió de portar el cas a fiscalia s’ha pres després d’haver presentat 5 escrits davant de la Junta Electoral de Zona de Sabadell i la Junta Electoral Provincial de Barcelona. L’entitat assegura que no volien arribar a aquesta solució, però ho ha fet “per la manca d’eficàcia de l’administració per fer complir els seus propis acords”.

Publicitat
Comentaris
To Top