ESPORTS

Sabadell-Castelló, la gran batalla per la permanència a la Creu Alta

A la grada es viurà una altra batalla amb la presència de nombrosos seguidors visitants/Ll. Franco

Un partit d’alt voltatge. Aquest dissabte (18 hores) la Creu Alta viurà una autèntica batalla per la supervivència a Segona Divisió B. Són tres punts crucials i també estarà en joc l’average després del 0-1 aconseguit pel Sabadell al Nuevo Castàlia en el seu millor moment de la temporada, quan es parlava de playoff d’ascens. Les coses han canviat molt des de llavors i el conjunt orellut ha estat capaç remuntar 13 punts i arribar a l’Estadi creualtenc per sobre a la taula.

“Ara és el moment d’anar tots junts i empènyer per aconseguir la victòria”, subratlla Antonio Hidalgo. El tècnic arlequinat considera que l’entorn del partit “és bo pel nostre equip. Molta gent ens està donant suport i espero una gran entrada. Volem que sigui un dia gran amb la nostra gent”. El factor ambiental viurà una altra batalla a les grades perquè s’espera la presència d’uns 300 seguidors orelluts a la zona visitant. S’han cobert tres autocars de la Federació de penyes del Castelló i molts seguidors també es desplaçaran en vehicles particulars. També s’espera una notable resposta de l’afició sabadellenca amb les promocions i iniciatives que ha fet el club.

En el capítol esportiu, el conjunt arlequinat perd a dos peces importants: Óscar Rubio i Josu. Això crea dubtes pels dos carrils encara que Antonio Hidalgo treu ferro i parla d’una plantilla “capacitada per trobar solucions”. Podria tornar Migue per mantenir el sistema de tres centrals o apostar per homes com Cobo o Antonio Domínguez pels carrils. D’altra banda, Arturo s’ha recuperat i serà de la partida. També Felipe Sanchón, després de reaparèixer uns minuts al Rico Pérez, té opcions de tornar a trepitjar la gespa de la Creu Alta. Per la seva part, el Castelló podria repetir l’onze que va sortir contra l’Ejea (1-0) i la principal incògnita és l’estat del golejador Jairo Cárcaba amb molèsties físiques. El partit serà dirigit pel col·legiat navarrès Iosu Galech Apezteguía, de 28 anys, i es retrà un homenatge al Sabadell juvenil que fa 40 anys va conquerir l’històric Campionat de Catalunya de la categoria guanyant 1-0 al Terrassa al camp del Narcís Sala andreuenc.

Comentaris
To Top