Publicitat
Ciutat

Més de 150.000 sabadellencs, cridats a votar aquest diumenge d’eleccions generals

153.380 sabadellencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 28 d’abril

Cua de votants a l'escola Ribatallada, a la Creu Alta / D.S.

En total 153.380 sabadellencs estan convocats a les urnes aquest diumenge 28 d’abril en motiu de les eleccions generals espanyoles al Congrés i al Senat. Els 57 col·legis electorals que hi ha a la ciutat han obert les seves portes a les 9 h i les tancaran a les 20 h. Des del consistori apunten que les 226 meses previstes s’han constituït sense problemes.

Les paperetes del Congrés i el Senat d’aquest 28A en un col·legi sabadellenc / D.S.

A les 14 h i a les 18h l’Ajuntament donarà a conèixer els tradicionals avanços de participació. El consistori publicarà tota aquesta informació i els resultats en aquesta pàgina web.

Creu Roja ha habilitat un servei de trasllat de les persones que tinguin dificultats; es pot demanar avui mateix trucant al 659 92 77 88.

Nou sabadellencs a les llistes

Entre totes les candidatures, hi ha nou sabadellencs que concorren a les eleccions generals; ho fan en sis partits diferents. Són Gabriel Rufián i Josep Domènec Messeguer i Garcia per ERC; Joan Mena per En Comú Podem; Francisco Aranda pel PSC; Eva Prat pel PP; Ramón García per Ciutadans i Mabel Rodríguez, Guillem Fuster i Enric Pineda pel Front Republicà.

Canvis als col·legis electorals

Aquest cop l’IES Arrona i LaSala Miguel Hernández no s’han habilitat com a punts de votació. Qui fins ara votava a l’IES Arraona ara ho podrà fer al centre cívic de Ca n’Oriac (C/ d’Arousa, 2) o a l’Escola Torreguitart (C/ Vallirana, 14). Mentre que els els electors que teníen com a col·legi electoral LaSala Miguel Hernández es deriven al casal de la gent gran de La Roureda (C/ del Costabona, 25).

L’IES Arraona i LaSala Miguel Hernández no seran col·legis electorals aquest 28 d’abril

Publicitat
Comentaris
To Top