Ciutat

Gabriel Rufián (ERC): “Ni la por ni les amenaces podran amb la persistència i la il·lusió”

Rufián, votant aquest 28A / ÓSCAR ESPINOSA

El número 2 d’ERC a les eleccions generals, el sabadellenc Gabriel Rufián, ha votat a les 10.30 h a l’escola Ribatallada de la Creu Alta. Des d’allà ha assegurat que “avui podem enviar un missatge al món que la por, les amenaces, no poden ni podran mai amb la persistència i la il·lusió”.

El republicà ha fet una crida a anar a votar i donar un missatge “molt clar” perquè “tot el que passi avui no es pot canviar demà; avui és clau”.

Agraïment als voluntaris

Rufián ha agraït a voluntaris i apoderats la feina que fan en un dia com avui, ja que “sense ells no seria possible”, ha dit. El republicà ha dipositat els vots pel Congrés i el Senat acompanyat de l’alcaldable d’ERC a Sabadell, Juli Fernàndez, i davant una gran expectació mediàtica.

Comentaris
To Top