Publicitat
Esports

L'Escola Pia imposa la seva efectivitat davant el Club Natació (5-8)

Alegria escolàpia després de guanyar el derbi en un Can Balsach a vessar/Lluís Franco

El derbi sabadellenc de futbol sala de Segona B ha estat marcat per la gran intensitat i un ambient quasi explosiu a les grades del pavelló de Can Balsach, ple a vessar. Després d'una setmana molt moguda en el club escolapi amb la destitució del tècnic Borja Burgos -més per raons extraesportives-, el partit presentava moltes incògnites i, a més, el Club Natació olorava la possibilitat de revenjar-se de la derrota encaixada a la primera volta.

El conjunt escolapi, animat per la seva sorollosa afició, ha sortit molt endollat i amb una eficàcia pràcticament absoluta ha encarrilat el partit molt aviat per posar-se amb un clar 0-3 en el marcador. Semblava que seria un derbi de direcció única, però no. El Club Natació ha tirat d'orgull i ha reaccionat de la mà de Dani Salgado. Al descans s'ha arribat amb un 2-4 gràcies a un gol d'última hora de l'exescolapi Dani Castro de doble penal.

A la represa el protagonisme ha estat per Pepe. El jugador de l'Escola Pia ha ofert un altre recital i amb tres gols ha completat el seu particular repòquer i ha donat la victòria al seu equip. El Club Natació sempre ha anat a remolc, però ha lluitat al màxim per mantenir-se dins del partit. Amb el 4-6 fins i tot ha gaudit d'alguna opció per situar-se a un sol gol. Però finalment ha pagat cars els riscos de la tàctica del porter-jugador. Tot i que la victòria escolàpia és indiscutible, el 5-8 definitiu ha estat una mica enganyós. Amb aquests tres punts, l'Escola Pia fa un nou pas per accedir a la Copa del Rei amb 4 jornades per davant. Els de Diego Blanco només poden lluitar per la setena posició.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top