Publicitat
Ciutat

Ramón García (Cs): “Confiem plenament en els resultats”

Ramón Garcia votant al col·legi electoral de l'nstitut Pau Vila / ÓSCAR ESPINOSA

El número 22 de Ciutadans, Ramón García, ha dipositat el seu vot a les urnes del col·legi electoral de l’Institut Pau Vila. El candidat ha cridat a la participació dels ciutadans referint-se a les eleccions com a “la festa de la democràcia”. García assegura que, independentment dels resultats que s’obtinguin aquesta nit, el poble ha d’estar content d’haver tingut l’oportunitat de votar al partit que el representa. “Espero que aquesta nit ningú se’n penedeixi de no haver votat” afirma el candidat.

Des del partit asseguren sentir-se amb molta confiança respecte als resultats finals de les eleccions. De cara a les eleccions municipals espera que els votants tornin a confiar en la formació taronja. En concret, el candidat ha fet referència la llista encapçalada per Inés Arrimadas que va obtenir un 28% dels vots, ja que espera tenir un resultat “igual de positiu”.  Això sí, el candidat sabadellenc ha declarat tenir “confiança plena” en els resultats d’aquesta nit.

Publicitat
Comentaris
To Top