Ciutat

SandwiChez obrirà un nou establiment a Sabadell

La seu de Sandwichez entre els carrers de Gràcia i Sant Quirze / D.S.

La cadena de restauració SandwiChez obrirà el seu primer local a Sabadell la primera setmana de juny. De moment ja tenen l’espai i s’hi estan fent les obres pertinents per adequar-lo. L’establiment estarà situat a la cantonada dels carrers de Gràcia i Sant Quirze, al Centre, i disposarà d’uns 250 metres quadrats (és a l’antiga perfumeria Soley). La decoració serà similar a la resta d’establiments de la cadena, ja que tots han adoptat una imatge comuna. Decorats amb fusta, tenen una ambientació nòrdica amb grans finestrals.

SandwiChez és una empresa de menjar ràpid creada fa vuit anys pel badienc Xavier Sánchez, exdirector general dels establiments Viena. Sánchez va obrir el primer local a la Via Augusta de Barcelona i actualment en té una vintena escampats per la ciutat comtal i quatre més en obres; un d’ells el de Sabadell, que serà el primer de la companyia fora de la capital catalana.

El mateix Sánchez ha explicat a D.S. que de tots els locals que ha obert “el de Sabadell és el que em fa més il·lusió”. El propietari de la cadena diu que l’objectiu de SandwiChez és anar implementant-se a la ciutat “a poc a poc i sense pressa”, “ens agrada fer les coses ben fetes”, apunta.

Entrepans, amanides, pastissos…

La carta també serà la mateixa que la cadena ofereix a la resta d’establiments. Bàsicament composta d’entrepans complets, amanides, i pastissos casolans. SandwiChez aposta per ingredients locals i de qualitat com l’oli de denominació de les Garrigues i quatre tipus de pa.

Qui és Xavier Sánchez?

Xavier Sánchez, nascut a Badia del Vallès, es va formar a ESADE i Harvard. Va ser director general de la cadena de restaurants Viena des del 1995 fins al 2008. El 2010 va obrir el primer SandwiChez a Barcelona. Jesús Berbel, amb qui va coincidir als establiments Viena, és actualment el seu Cap d’Operacions. La seva dona, Maria Àngels Bosser, es va incorporar al projecte el 2012 com a Directora Financera.

Comentaris
To Top