Esports

El CN Sabadell cau eliminat a mans del Terrassa (8-10)

Borja Fenoy en una acció del partit de Champions League d’aquest any / CNS

L’Astralpool Club Natació Sabadell no ha pogut forçar el tercer i definitiu partit dels quarts de final del playoff pel títol de lliga després de caure davant el CN Terrassa per 8 a 10.

Publicitat

Els jugadors de Quim Colet, que venien de caure dimarts per 11 a 9 després d’anar guanyant els tres primers quarts, han vist com els terrassencs han dut la iniciativa tot el partit    fins a gaudir d’un marge de 4 gols a l’inici del tercer període (2-6). Tot i això, l’encert de David Carrasco, Borja Fenoy i Sergi Cabanas, ha permès arribar amb opcions al tram final del partit (8-9). La nalestrugança, però, ha tornat a pasar factura als de Colet que tot i disposar d’una doble superioritat numèrica, no han pogut igualar l’encontre. Al final, l’encert terrassenc ha estat decisiu per endur-se una eliminatòria molt igualada que s’ha acabat decantat pels de Dídac Cobacho.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top