Ciutat

Ja pots participar al concurs de cartells per a les Barraques de la Festa Major de 2019

Imatge d'arxiu de les Barraques de Festa Major de 2016 / LLUÍS FRANCO

Un any més, la comissió de festes populars de Sabadell (CFPS) ha organitzat un concurs obert de cartells per escollir la imatge de les Barraques populars de la Festa Major de 2019. El tema proposat pels impulsors és “Si no la puc ballar, aquesta no és la meva revolució”. La data límit de presentació dels treballs serà dilluns 1 de juliol, a les 23.55 h.

Les propostes s’han d’enviar al correu [email protected]. L’elecció del premi del guanyador es realitzarà per votació a l’assemblea del dimarts 2 de juliol, a les 20 h al Casal Can Capablanca. Hi participaran les entitats que formen part de la comissió de festes. Els noms i dissenys dels guanyadors o guanyadores es faran públics el 15 de juliol.

Consulta les bases del concurs en aquest enllaç

Quins són els premis del concurs?

El primer premi serà la imatge escollida per al cartell oficial de les Barraques 2019, i a més inclou un sopar per a dues persones al Restaurant Can Capablanca Cistella, amb productes agroecològics de la cooperativa El Rodal. Qui guanyi tindrà dret, a més, a vuit consumicions de menjar o beguda a la barraca de la CFPS.

El segon premi és un sopar per a dues persones al Bar-Restaurant La Teteria i sis consumicions a la barraca de la CFPS, i el tercer, un esmorzar per a dues persones al bar Què dius? i quatre consumicions a la barraca citada.

Comentaris
To Top