Ciutat

Roben de matinada a l’esplai La Baldufa i s’emporten diners i material per valor de 6.000 euros

Una de les portes que han quedat malmeses després del robatori / CEDIDA

Entre la matinada del dijous 2 i el divendres 3 de maig, la seu del Grup d’Esplai La Baldufa, a Can Puiggener, ha patit diverses entrades al local i un robatori. Els assaltants s’han emportat la caixa forta de l’esplai que contenia diners en efectiu i altres objectes de valor. A més a més, com a conseqüència del robatori, les portes d’accés i part del mobiliari del local han quedat molt malmesos. Tot plegat, el valor aproximat del robatori arriba fins als 6.000 €.

/ CEDIDA

Els membres de La Baldufa es queixen de la desprotecció del barri de Can Puiggener que, segons ells, conviu amb abusos des de fa temps. Per aquesta raó, el centre reclama la protecció dels diferents espais de la ciutat dirigits als nens i als joves però sobretot, als voluntaris que fan possibles entitats com l’Esplai La Baldufa. Durant aquest dissabte l’esplai no ha ofert cap mena d’activitat com a mostra de dol. Segons el col·laborador de l’esplai Pau Prat, de cara al pròxim dissabte onze de maig, l’esplai ha organitzat una cercavila que començarà des de la pròpia entitat fins a la plaça Primer de Maig de Sabadell. Un cop allà, els diferents esplais de Sabadell es concentraran per a protestar i aple·lar al respecte. 

/ CEDIDA

Tot i això, l’esplai agraeix la ràpida reacció i ajuda en la gestió de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell i el suport rebut per part de famílies, monitores i col·laboradores de l’entitat. També agraeixen l’ajuda de l’equip d’Acció Social del barri, la MEV, i a totes les persones que ajuden a visibilitzar la importància de l’Acció del Lleure.

/ CEDIDA

Comentaris
To Top