Publicitat
Ciutat

Vint-i-cinc anys promovent l’ús de la llengua catalana

Una de les actuacions musicals organitzades per la Plataforma per la Llengua / MARIA POVEDA

La Plataforma per la Llengua celebra 25 anys de treball per la cohesió de la llengua catalana. Per celebrar-ho, l’entitat ha organitzat diferents actes populars arreu dels territoris on la plataforma té competències i, aquest dissabte, era el torn de Sabadell. És per això que, durant tot el dia, la plaça Alcalde Marcet s’ha omplert de música mentre es preparava la paella popular.

Abans del dinar popular, s’ha dut a terme una intervenció protagonitzada pel president de l’entitat, Òscar Escuder, en la qual s’ha llegit una carta escrita per Carme Forcadell des de la presó. D’aquesta forma, els diferents membres de l’entitat han recordat a la sabadellenca que també va formar part de la plataforma. Tot i això, Escuder ha recordat que “no volem relacionar-nos amb cap ideologia política” afegint que des de la plataforma, únicament volen “estendre i promoure l’ús del català”.

El coordinador de l’entitat Lluís Duran ha afegit no només se celebraven els 25 de la plataforma sinó que també se celebraven els 21 anys de la Plataforma per la Llengua al Vallès Occidental, la més antiga de la plataforma. Després de les intervencions i les actuacions musicals que han amenitzat l’espera, més de 110 persones s’han assegut a taula per dinar tot celebrant la continuïtat de l’entitat.

Publicitat
Comentaris
To Top