Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament torna a tapiar i tancar l'entrada del castell de Can Feu

Després que diumenge hi entréssin uns desconeguts, l'Ajuntament ha tornat a tancar l'accés al castell de Can Feu. L'associació cultural Can Feu va denunciar ahir al vespre que algú havia entrat a l'equipament obrint la porta vallada i rebentant algunes de les tapiades fa dos mesos.

Publicitat

Aquest mateix dilluns, el consistori ha tornat a tapiar les portes i tancat la valla, instal·lada fa dues setmanes, afegeint-hi un cadenat. Des de l'associació van denunciar ahir que la porta de la valla es podia obrir pràcticament sense esforç.

L'entrada a la capella del castell / CEDIDA

Una de les portes del castell, tapiada aquest dilluns / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top