Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia infantil femení, campió de Catalunya

Un moment de la final entre l'OAR i Sant Joan Despí/Eric Altimis

El Top-4 infantil femení celebrat al pavelló gracienc va viure dues jornades de gran intensitat amb desenllaç feliç per l’OAR Gràcia que es va proclamar brillant campió de Catalunya. En la semifinal va superar per 27-20 a un Joventut Mataró que va oposar molta resistència mentre el Sant Joan Despí es va desfer de l’Ascó per 24-19. El conjunt tarragoní acabaria tercer en guanyar el duel de consolació per 24-19 davant el Mataró.

En l’enfrontament decisiu pel títol, el Gràcia va començar molt endollat amb un parcial de 4-0, però el Sant Joan Despí no es va rendir en cap moment i es va acostar a dos gols (8-6). Tanmateix, les jugadores que dirigeix Tomàs Ferrer van tornar a l’efectivitat inicial per arribar al descans amb la feina mig feta (16-10). El domini gracienc es va mantenir a la represa, de manera que la diferència arribà als 10 gols (21-11). Amb el partit trencat i controlat, les verd-i-blanques van poder sentir-se campiones abans que s’arribés a la fi amb el definitiu 26-19. A més, la jugadora de l’OAR, Maria Fernández, màxima anotadora de la final, va rebre el trofeu com a millor jugadora del Top4.

Publicitat
Comentaris
To Top