ESPORTS

El vestidor arlequinat només vol centrar-se en l’Ejea

Edgar va marcar a Alcoi i serà la referència ofensiva per lesió d'Arturo/Ll. Franco

A mesura que avança la setmana creix la tensió i també l’expectació -la retirada d’invitacions dels socis per les oficines va a bon ritme- davant el decisiu duel de diumenge (18 hores) davant l’Ejea de los Caballeros a la Creu Alta. El Sabadell és conscient que només li val guanyar per mantenir vives les seves opcions de permanència i el vestidor, lluny de fer números i càbales, vol centrar tots els esforços en aquest primer partit, sense pensar encara en l’Olot.

“L’objectiu és aconseguir els 6 punts, però ara mateix només podem pensar a guanyar l’Ejea”, afirma Edgar Hernández, l’única referència ofensiva en aquest moment després de la baixa d’Arturo. “És una llàstima que no pugui aportar el seu gra de sorra, però això és cosa de tots, dona igual qui marqui. L’equip està amb moltíssimes ganes i confiança per treure-ho endavant. A casa ens sentim forts i hem de sortir amb la mateixa concentració i intensitat que davant el Lleida i el Castelló”. El gavanenc també demana el suport de l’afició: “L’hem notat molt a prop en aquests dos últims partits i ara els necessitem. És un tòpic, però junts serem més forts”.

Lesions i sancions

D’altra banda, Antonio Hidalgo està molt pendent de l’evolució de Pajarero i Néstor Querol, ara mateix seriosos dubtes. Ambdós estan forçant la màquina per superar les seves molèsties físiques i arribar a temps. De fet, el dimarts, dia de descans, van treballar intensament en el procés de recuperació. Cal recordar que són baixes segures Arturo i Gato i l’única nota positiva és la tornada de Nico. Durant la setmana diversos jugadors del filial i el juvenil, després d’aconseguir l’ascens a Lliga Nacional, estan entrenant amb el primer equip. També preocupa el tema de les targetes. Ara mateix hi ha tres jugadores amenaçats de sanció: Migue, Néstor i Edgar. Podria ser un greu problema per afrontar amb garanties l’últim partit al Municipal d’Olot.

Comentaris
To Top