Ciutat

L’Espai la Baldufa convida els ciutadans a un acte de rebuig pel vandalisme que van patir

Nens i nenes a l'Espai La Baldufa durant els casals d'estiu / LLUÍS FRANCO

Sota el lema Des/Protecció els responsables de l’espai La Baldufa han organitzat, per aquest dissabte 11 de maig un acte de rebuig a l’acció vandàlica de què va ser objecte el seu local. L’acte tindrà lloc a la plaça Isabel Vilà, a partir de les 17.30 h. Es llegirà un manifest i tot seguit s’anirà en manifestació fins a la plaça 1 de Maig.

L’Espai la Baldufa va patir importants destrosses la matinada dels dies 2 i 3 de maig. Es van fer malbé les portes d’accés al local, el mobiliari i també van robar diversos objectes. En total, els responsables de La Baldufa van xifrar les pèrdues en uns 6.000 euros. Els lladres van accedir al local per l’entrada a l’entitat a través del carrer Puig de la Creu. Tot seguit els responsables van presentar dues denúncies davant els Mossos d’Esquadra.

Pau Prat, voluntari de l’Espai La Baldufa, ha explicat que la resposta de les entitats i del mateix ajuntament “ha estat prou bona i ràpida”. Això no obstant, han organitzat la manifestació per convidar a les famílies del barri i les entitats a reivindicar un millor espai de seguretat al barri.

Roben de matinada a l’esplai La Baldufa i s’emporten diners i material per valor de 6.000 euros

Comentaris
To Top