Publicitat
Ciutat

Hernández (Cs): "Votar PP o VOX és facilitar un alcalde independentista"

Alguns membres de Cs durant l'inici de l'acte de campanya / LLUÍS FRANCO

"Sortim a ser la força més votada i a canviar l'actual govern", mostra convençut l'alcaldable de Ciutadans (Cs) Adrián Hernández. Ho ha dit al barri d'Espronceda en el marc de l'inici de campanya electoral, on ha establert la primera línea infranquejable de la campanya electoral de la formació taronja: expulsar l'independentisme del govern de Sabadell.

Publicitat

"Som l'única garantia que no torni un govern independentista a la ciutat", ha assegurat, lamentant que el PSC encara no ha fet manifest amb qui està disposat a pactar. "Demanem el vot útil dels constitucionalistes, tenim projecte, ganes i equip", ha indicat el cap de lista. Hernández considera que votar a VOX o PP és "facilitar un alcalde independentista".

La candidatura de Ciutadans Sabadell amb el cartell electoral / LLUÍS FRANCO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top