Ciutat

Juli Fernàndez (ERC). “El lideratge estarà entre la honestedat o el retorn dels hereus de la corrupció”

Juli Fernàndez durant la presentació de campanya dijous a la nit / Foto: Óscar Espinosa

Esquerra Republicana ha començat la seva campanya per les municipals dijous a la nit a al plaça Sant Roc. Sota el lema ‘Sabadell republicana’ els republicans es postulen com a la millor opció per aconseguir un govern republicà fort.

En l’acte, el cap de llista d’ERC, Juli Fernàndez, ha afirmat que hi haurà dues opcions clares en les eleccions del pròxim 26 de maig. Unes opcions que passaran entre “la honestedat, el republicanisme i els drets, la dignitat i la llibertat que representa Esquerra, o el retorn dels hereus de la corrupció, del neobustisme i d’aquells que van donar suport al 155″.

Fernàndez també ha cridat “al vot segur”, afirmant que Esquerra és la millor opció per assegurar que “hi hagi un govern que defensi els drets i les llibertats de la gent”. “Hem fet una llista molt diversa de gent que prové de diferents barris de la ciutat, de diferents orígens, que parla diferents llengües, perquè som i volem ser el que representa la ciutat” ha explicat el líder republicà.

LÍNIES VERMELLES

El republicà ha parlat de futurs pactes, assegurant que les úniques línies vermelles que existeixen són la corrupció i el 155, afirmant que no negociaran amb els partits que vulnera i fan mal a la democràcia. Fernàndez creu que els pactes seran necessaris i que governi qui governi hi haurà un “govern divers”, però ha afegit que és necessari “un partit que tingui força i que sigui el màxim de gran possible”

Comentaris
To Top