Diners

La firma Yerse entra a les Galeries Lafayette

La nova botiga de Yerse a les Galeries Lafayette / CEDIDA

Yerse ha entrat a les Galeries Lafayette, els prestigiosos centres comercials francesos. L’objectiu d’aquesta acció estratègica de l’empresa sabadellenca és augmentar i reforçar la seva presència de marca i consolidar el seu procés d’expansió. Si més no, la firma ja està present als sis dels emblemàtics centres comercials de França: Bayona, Belfor, Béziers, Caen, Cambery i Limoges. Yerse pretén continuar augmentant la seva presència en altres grans superfícies comercials durant els propers anys. Des de fa més de 15 anys, la marca té presència al mercat francès en més de 150 punts de venda multimarca.

La relació amb aquest nou soci permet a la companyia arribar a nous mercats on encara no està present. Així, Yerse cobreix tot el mercat francès per apropar els seus dissenys i col·leccions a les noves clientes. Segons la companyia, des de fa més de quatre anys la marca també opera a través de la seva botiga en línia en aquest país “amb molt bona acollida”. De fet, després d’Espanya, França és el mercat més important per la marca.

Amb més de 500 referències, Yerse es pot trobar en 1.000 punts de venda arreu del món , entre botigues pròpies, multimarca i shop in shop en grans magatzems d’Europa Àsia i Austràlia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top