Ciutat

Ciuró vol fer de la Salut “la festa petita de Sabadell”

Lourdes Ciuró al mig d'algunes de les candidates a la llista de Junts per Sabadell, aquest matí a la Salut /P.A

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, aposta per convertir la festivitat de la Marededéu de la Salut en la ‘festa petita’ de Sabadell. Ciuró ha explicat que aquesta festa popular -que ha anat perdent força els darrers anys- ha de tornar a ser una festa de trobada per tots els sabadellencs i sabadellenques amb un programa on tinguin cabuda les moltes entitats de cultura popular que hi ha a la ciutat. Ciuró ha dit que “és una festa que no hem de deixar perdre, un referent per a tots els ciutadans”, on tinguin cabuda les diverses expressions de l’imaginari popular sabadellenc.

D’altra banda Lourdes Ciuró també ha parlat de donar major visibilitat a aquestes entitats. L’alcaldable de Junts per Sabadell ja va avançar fa uns dies en el seu programa electoral la creació d’un espai per la imatgeria popular i festiva de la ciutat, que ajudi a les entitats a poder guardar les seves imatges i també a disposar d’un espai de coneixement.

D’altra banda  també ha anunciat que la seva formació treballarà perquè Sabadell sigui Capital de la Cultura Catalana el 2022. Lourdes  Ciuró ha fet aquestes declaracions, aquest matí al Santuari de la Salut, on ha assistit a algunes de les activitats que s’hi han desenvolupat amb motiu de l’Aplec. Entre aquestes, ha assistit a la Missa concelebrada que ha oficiat el bisbe de la Diòcesi de Terrassa i Sabadell, Josep Àngel Meneses.

Comentaris
To Top