Ciutat

El Sabadell facilita el desplaçament a Olot amb autocars gratuïts

/ Lluís Franco

Es nota a l’ambient. Hi haurà desembarcament arlequinat a Olot el pròxim diumenge en l’última batalla per la permanència. Des del club es vol facilitar el desplaçament i posa a disposició dels socis i penyistes autocars gratuïts (per la resta d’aficionats el preu és de 8 euros) que tindran dues hores de sortida: a les 11 i 14.30 hores. La previsió inicial és de 4 autocars.

La resposta ha estat espectacular i en menys de 24 hores s’han omplert els 4 autocars. De fet s’han format importants cues a les oficines de l’Estadi per aconseguir el tiquet. El club ha decidit obrir  un cinquè autocar i no es descarta un sisè si fos necessari. En principi, el termini acaba aquest dimecres a les 20 hores, però també es podria ampliar unes hores més. En cas de mantenir-se aquest ritme i si afegim els aficionats que viatjaran amb cotxes particulars, la xifra es podria acostar al miler de seguidors arlequinats.

D’altra banda, a les oficines del Centre d’Esports ja estan a la venda entrades anticipades del partit al preu de 12 euros la general. Els menors d’entre 10 i 17 anys són a 3 euros. Es podran adquirir fins divendres. De moment, no hi ha límits per part de la Unió Esportiva Olot que té la intenció de vendre entrades també el diumenge a les taquilles. De totes maneres, no es descarta tancar si s’arriba al màxim de capacitat de l’Estadi olotí, que és d’unes 3.000 persones.

L’afició arlequinada està disposada a bolcar-se en aquesta última final i celebrar una permanència molt patida. Perquè això sigui possible només la victòria ho assegura en un cent per cent. L’empat o la derrota obligaria a estar pendents d’altres dos escenaris: el Nuevo Castàlia amb el Castelló-Barcelona B i el Municipal de Cornellà on el conjunt local rep el Teruel.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top