Esports

Guanyar a l'Olot garanteix la permanència arlequinada

Els jugadors agraint el suport dels seguidors d'Honor 1903 després del partit contra l'Ejea/Ll. Franco

Està a les seves mans. El Sabadell depèn d'ell mateix per eludir el perill, o sigui descens directe i play-out. Cap de les dues amenaces ha desaparegut en l'última jornada, però els arlequinats parteixen amb aquest valuós avantatge. Fins i tot podrien salvar-se en cas d'empat o derrota, però les possibilitats baixen moltíssim en percentatge i llavors hauria d'estar pendent dels resultats de Castelló -rep a un desmotivat Barcelona B que no es juga res i no sol donar cops de mà als equips catalans tradicionalment- i Teruel, que visita un Cornellà encara amb opcions de play-off, en lluita amb l'Espanyol B que visita el València Mestalla.

L'equip d'Antonio Hidalgo queda fora del descens i play-out en el cent per cent de les 729 combinacions possibles -avaluades amb la col·laboració del soci arlequinat Ramon Serravinyals- en cas de victòria; en 198 (un 27,16 per cent) en cas d'empat i en 54 (un 7,40 per cent) si perd al Municipal d'Olot. Els arlequinats també tindran el suport d'un gran nombre de seguidors que es desplaçaran en els 4 autocars que organitza el club. També s'està pendent de pactar els preus de les entrades amb l'Olot.

Aquest és el resum de les combinacions del Sabadell en l'última jornada de Lliga:

Publicitat

1) SE SALVA DEL DESCENS I PLAY-OUT

- Guanyant a Olot en tots els casos

- Si empata a Olot i Castelló empata o perd contra Barça B i Teruel no guanya a Cornellà.

- Si perd a Olot i Castelló empata o perd; i Teruel perd a Cornellà.

- En un quàdruple empat amb Alcoià, Teruel i Castelló a 42 punts.

2) FA EL PLAY-OUT
Empata a Olot i:
- Castelló guanya al Barcelona B i Teruel perd o empata a Cornellà

- Castelló empata o perd i Teruel guanya.

Perd a Olot i:

- Castelló guanya i Teruel perd a Cornellà.

3) BAIXA A TERCERA DIVISIÓ

- Empata o perd a Olot.
- Castelló i Teruel guanyen.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top