Ciutat

La Xarxa Onion organitza un debat força particular amb els candidats a l’alcaldia

Casal Pere Quart / WIKIMEDIA

Els emprenedors de la Xarxa Onion organitzen aquest dijous 16 de maig el seu debat de candidats a l’alcaldia. Serà a les 19 h al Casal Pere Quart i està obert a tothom; el moderarà el periodista sabadellenc Roger Escapa, presentador d’El Suplement de Catalunya Ràdio. Hi participaran els candidats dels nou partits amb representació a l’Ajuntament: Marta Farrés (PSC), Joan Berlanga (Sabadell en Comú), Juli Fernàndez (ERC), Maties Serracant (Crida per Sabadell), Lourdes Ciuró (Junts per Sabadell), Adrián Hernández (Ciutadans), Marisol Martínez (100% Sabadell), Esteban Gesa (PP) i Ramon Vidal (Ara Sabadell).

El president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, ha explicat al D.S. que l’objectiu és que cada candidat faci les seves propostes en un ambient “fresc i dinàmic” i avisa que no es tracta d’un debat convencional. “Volem que sigui amè pel que hi ve, que la gent s’ho passi bé”, i faran activitats com un test de sabadellenquisme.

L’objectiu del debat és que “davant la manca de projecte de ciutat que em sembla que tots coincidim que tenim, el que volem és que cada candidat pugui exposar les seves propostes concretes”. L’acte està molt pensat pels votants indecisos davant la fragmentació que hi ha a Sabadell, amb 16 partits presentant-se a les eleccions. Des d’Onion esperen que “pel votant indecís quedin molt clares les propostes i les conseqüències que té votar a cadascú”.

Un debat diferent

“Li vam dir al Roger Escapa que tot el que no pots fer en una emissora pública com és Catalunya Ràdio, aquí ho pots fer”, explica Bonada. Des del respecte a tothom, la Xarxa Onion vol treure els candidats de la seva zona de confort i que hagin d’improvisar, per veure les propostes i els valors dels candidats; “una mica el que ens passa als emprenedors, que el món és canviant i ens hem d’anar adaptant a les noves realitats”.

Comentaris
To Top