Ciutat

Joan Berlanga (SeC): “Sabadell no es mereix una alcaldessa que ha treballat deu anys amb Bustos”

L’alcaldable de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, ha entrat aquest diumenge en el cos a cos en la pugna per l’alcaldia i ha llançat un dard directe a la candidata del PSC, Marta Farrés: “Sabadell no es mereix una alcaldessa que ha treballat deu anys amb Bustos”, ha dit. En l’acte central de campanya al Centre Cívic de Sant Oleguer, Berlanga també ha enviat un missatge als seus companys del govern, sense dir noms, de qui ha assegurat que “nosaltres [els comuns] no hem perdut el temps en rodes de premsa grandiloqüents o venent fum”.

Berlanga, durant la seva intervenció / D.S.

En referència a l’enquesta publicada aquest dissabte pel D.S.  que pronostica una davallada dels resultats de Sabadell en Comú, Berlanga assegura que la campanya “va bé” i que les sensacions són millors que fa quatre anys, quan els comuns van quedat segons a 339 vots dels socialistes. Per això ha animat a tots els voluntaris, militants i candidats a esforçar-se al màxim aquesta segona i última setmana de campanya.

El president d’ICV a Sabadell, Josep López, també ha atacat Marta Farrés, destacant que “no hi ha cap familiar d’Antoni Farrés que encapçali una candidatura per molt grans que posin les lletres i les sigles quedin diluïdes”. “Hi ha certa confusió amb això”, ha apuntat.

També s’ha dirigit al candidat d’ERC, Juli Fernàndez, de qui ha lamentat “que en comptes de dedicar exclusivament tot el temps a les tasques d’urbanisme i hisenda accepti ser delegat delegat de la Generalitat amb dedicació exclusiva i el sou pertinent”. Segons López, “això no vol dir posar la ciutat per davant”.

Respecte a les propostes que els comuns han posat sobre la taula, destinar el 30% de les noves promocions a habitatge social, rehabilitar els pisos dels Mestres, o treballar per l’ocupació juvenil “digne”.

Urtasun i Garcia donen suport a Berlanga

El candidat d’En Comú Podem a les eleccions europees, Ernest Urtasun, i la secretària general del Partit Verd Europeu, Mar Garcia, han donat suport aquest diumenge a Berlanga. Urtasun ha reclamat el vot per aturar l’extrema dreta i “recuperar el somni europeu”. Un vot que els verds volen fer servir per “frenar els fons voltors” que especulen amb l’habitatge, lluitar contra el canvi climàtic i afrontar la precarietat laboral.

Comentaris
To Top