Publicitat
Esports

Calzada: "Ha estat una temporada molt dura, però ara toca pensar en el futur"

Esteve Calzada sobre la gespa del Municipal olotí/Ll. Franco

Esteve Calzada estava exultant al final del partit. El president arlequinat va fer un balanç ràpid d'una temporada que ha estat un malson amb final feliç.

"Ha estat una temporada molt dura, plena d'obstacles. Es va lesionar un puntal de l'equip (per Aleix Coch), hem canviat dues vegades d'entrenador... , tot plegat ha estat complicat. Aquest no era l'objectiu a l'inici, però sí en les últimes 6 setmanes. No estic acostumat a patir així i la veritat és que he acabat sense energia. Ha acabat bé i això és el més important. El Sabadell mereix continuar a Segona B. Tot el que ha passat ens ha de servir de lliçó".

"Ara cal celebrar-ho una mica, però també hem de pensar en el futur. Aquesta setmana ja ens posarem a treballar. Seran dos mesos de molta feina als despatxos -el 17 de juny està anunciada una nova Junta Extraordinària d'accionistes per fer una segona operació-acordió- i l'objectiu serà ambiciós. Esperem poder tancar tots els fronts oberts. Un dels grans reptes serà aconseguir una major fidelització de l'aficionat a la Creu Alta. Fins ara no els hem pogut engrescar a nivell esportiu i això és el que volem. Estic encantat amb el seu suport i ho ha demostrat un cop més en els moments difícils".

Publicitat

Hidalgo continuarà

Ara començarà la lliga dels despatxos. Tot fa pensar que Jose Manzanera, que té un any més de contracte, s'encarregarà de la planificació de la temporada 2019/20. De moment, l'únic segur és la continuïtat d'Antonio Hidalgo, que ho tenia signat en cas de salvació. El moviment en la plantilla serà important, amb baixes obligades per cessions i altres que també han complert un cicle. Pot haver-hi una profunda renovació. Venen setmanes de molta feina a les oficines del club.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top