Publicitat
Esports

L'afició arlequinada és la gran protagonista a Olot

Els seguidors sabadellencs rebent l'equip en la seva arribada al Municipal/Lluís Franco

Prop de 1.500. Una xifra màgica. L'afició arlequinada és la gran protagonista a Olot, un desplaçament que passarà, amb tots els honors, a la història del club. Només a Binéfar, la temporada 83/84, es va superar aquesta xifra a Segona B i llavors era per lluitar per l'ascens a Segona A. Ara els fidels arlequinats s'han bolcat per evitar el descens a Tercera Divisió. El Sabadell se salva si guanya, però si empata o perd quedarà en mans de Castelló i Teruel.

Publicitat

Han arribat amb els 7 autocars organitzats des del club i amb molts cotxes particulars. La majoria ha dinat a la capital de la Garrotxa. I després s'han desplaçat al Municipal olotí per donar ànims i esperonar als jugadors d'Antonio Hidalgo en la seva arribada amb el bus. S'han viscut escenes de gran emotivitat. Els seguidors, malgrat la situació de l'equip, mai han abandonat i avui ho han demostrat amb aquest massiu desplaçament. Per deferència de la UE Olot, els aficionats sabadellencs han quedat ubicats en la zona on habitualment es col·loca l'afició local. Tot en un ambient de gran esportivitat i germanor.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top