Ciutat

Imprintsa guanya el “Premi Diari” amb el nou disseny del Diari de Sabadell

L’impremta que imprimeix el Diari de Sabadell, Imprintsa, ha guanyat el Premi Diari de la 68a edició del Concurs d’Arts Gràfiques que organitza el Gremi de la Indústria i Comunicació Gràfica de Catalunya presentant el Diario de Ibiza i el Diari de Sabadell.

El D.S. i el Diario de Ibiza, premiats / D.S.

L’editor del Diari, Marc Basté, assegura que “és un altre reconeixement a la feina ben feta, en aquest cas no només del Diari sinó també d’Imprintsa, la nostra planta d’impressió”. I destaca que “per un diari és molt important tenir una relació estreta i una bona sintonia professional amb el seu impressor, i en el cas d’Imprintsa la complicitat és total: compartim l’objectiu de fer el millor diari possible. Aquest premi és un reconeixement al seu esforç i voluntat de servei”.

El moment de l’entrega del premi / D.S.

Van recollir el premi conjuntament Elisabet Pons, gerent d’Imprintsa, i Laura Fornell, responsable d’operacions de Novapress Edicions, l’editora del Diari de Sabadell. Impressions Intercomarcals, SA (Imprintsa) propietat de Prensa Ibérica, imprimeix entre d’altres el diari manresà Regió 7, Diari de Terrassa, Diari de Girona i Diario de Ibiza, a més del Diari de Sabadell.

Els premis s’han lliurat aquest divendres 17 de maig durant la Gala Gràfica 2019 celebrada a l’Auditori 1899 del FC Barcelona. Tots els treballs premiats es poden consultar en aquest enllaç.

Comentaris
To Top