Publicitat
Ciutat

Ciutadans promet dues noves línies d'autobús per La Romànica i Campoamor

Un autobús híbrid de la TUS / LLUÍS FRANCO

El candidat a l'alcaldia de Ciutadans (Cs), Adrián Hernández, considera que cal crear dues noves línies d'autobús per unir La Romànica i Campoamor amb el Centre. S'ha compromès a tirar endavant el projecte, considerant que "la zona sud ha estat la gran oblidada en el transport públic pels dos últims governs municipals".

Hernández creu que "les aglomeracions de viatgers en les hores punta demostren que les línies existents estan a la vora del col·lapse i no poden absorbir a més usuaris". Com a solució, proposta crear una línia que comunicaria La Romànica, passant pels barris de Les Termes i Sant Oleguer amb el centre urbà, utilitzant d'intercanviadors les estacions de RENFE Centre i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Publicitat

El segon traçat aniria de l'estació de RENFE Sud, els barris de Campoamor i Espronceda també al centre de la ciutat, passant per l'avinguda de Barberà i la Rambla "per augmentar la freqüència de pas i acabar amb les aglomeracions i esperes". Segons l'alcaldable, es pretén que tots dos actuïn com a "eco-busos llançadora des del sud". "Seran híbrids i tindran una freqüència de sortida de 15 minuts", exposa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top