Publicitat
Ciutat

100% Sabadell vol convertir les barraques de Can Llong en un parc per anar amb animals

Carles-Joan Lorente i Miquel Soler, membres de la llista de 100% Sabadell, davant les barraques de Can Llong / D.S.

Dins la seva agenda animalista, la candidatura de 100% Sabadell a les eleccions municipals proposa eliminar les barraques que hi ha a Can Llong i instalar-hi un parc perquè els veïns puguin anar amb les seves mascotes. "És una demanda veïnal històrica, i hem de ser ferms a l'hora de recuperar aquest espai", ha dit el número 2 de la llista, Miquel Soler, tot i que ha reconegut que el terreny no pertany a l'ajuntament, i que caldrà pactar amb Vimusa i les entitats propietàries.

Transformar les barraques en un parc és la proposta més sonada d'un programa animalista que inclou altres mesures, com augmentar el presupost per a la cura i recollida de gats ferals i gossos abandonats, fer pressencial l'Oficina de Benestar Animal, instaurar criteris ètics en el control de la població d'aus o insistir que a Sabadell no es programi cap espectacle on algun animal pateixi. "Som l'únic partit que porta propostes animalistes al programa, i m'agradaria debatre-les amb altres partits, però la resta de formacions no ha fet els deures, i això em preocupa molt", ha afegit Soler.

Una altra de les propostes l'ha introduït un altre membre de la candidatura de 100% Sabadell, l'advocat especialitzat en drets dels animals Carles-Joan Lorente: impulsar els programes de formació en respecte als animals tant entre la societat en general com, en particular, dins el cos de Policia. "En resum, es tracta d'entendre que a Sabadell els humans convivim amb moltes altres espècies -gossos, gats, coloms...-, i que podem fer-ho en pau i harmonia", ha apuntat Lorente.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top