Publicitat
Ciutat

Ara Sabadell vol un parc tecnològic, un de salut i un aeronàutic

Ramon Vidal, aquest divendres / D.S.

La candidatura Ara Sabadell ha presentat aquest divendres el projecte de parcs per impulsar la ciutat. El seu alcaldable, Ramon Vidal, ha explicat que aposten per un parc tecnològic vinculat la indústria 4.0, un de salut relacionat amb el Taulí i la UAB i ubicat a la Caserna i l'aeronàutic, a l'aeroport.

Vidal també aposta per concentrar totes les regidories de l'Ajuntament en un nou edifici de l'Eix Macià, que caldria llogar i podria ser el Llac Center o el Paddok. L'actual regidor de Salut assegura que les regidories no tenen espai per créixer, tenen "deficiències" i alhora serviria per agrupar serveis. L'edifici de la plaça de Sant Roc el mantindria com a seu institucional.

Publicitat

Una edifici d'habitatges compartits, en un projecte tipus cohousing, a cada districte de la ciutat és una altra proposta d'Ara Sabadell, així com crear un servei municipal que s'encarregui del manteniment de tots els carrers de la ciutat. Vidal també reclama reactivar el Consell de Ciutat, enfocat en la col·laboració público-privada; "tenint una eina no cal anar fent més instituts i més històries, cal aprofitar el que tenim, no se li ha donat el valor que pot oferir".

Repetir el quadripartit

Preguntat per les perspectives postelectorals, Vidal no descarta repetir el govern quadripartit, en què ha format part d'Unitat pel Canvi, alhora que no tanca la porta a incloure-hi més forces o pactar amb altres; "m'he sentit còmode amb coses del PDECat", ha dit l'alcaldable a tall d'exemple.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top