Ciutat

Ciuró proposa construir una residència per a estudiants al carrer de Bilbao al barri de Covadonga

Lourdes Ciuró, aquest mati a l'ESDi on ha explicat les seves propostes sobre innovació, creació i talent per a la ciutat /CEDIDA

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha esgotat avui les darreres hores de campanya parlant de talent, innovació i investigació. Ho ha fet explicant el seu pla perquè tots aquests elements que conviuen a la ciutat, disposin d’un espai adient per a desenvolupar-se.

Ciuró ha  ha escollit l’ESDi per explicar el seu projecte perquè és precisament un dels pols d’innovació i creació que hi ha a Sabadell, i s’ha dirigit a estudiants d’aquest centre com a futur potencial d’innovació i creació.

Ha fet un repàs de les institucions que, a la ciutat, dediquen part de la seva activitat a la innovació com el Taulí, la universitat, i la companyia d’Aigües de Sabadell, i ha dit que tot aquest treball podria convertir-se en un 22@ amb seu a l’antiga fàbrica Artèxtil.

Aquest equipament disposaria de diverses sales de treball tecnològicament equipades, un bar restaurant i tot el necessari per aplegar “tot aquest talent que hi ha a la ciutat i que cal que no marxi

Ciuró ha parlat de connectar aquest edifici amb la  resta d’equipaments, apropar-los al riu, sobretot la universitat perquè tingui un accés directa al parc fluvial del riu Ripoll i a les pistes d’atletisme com a zona d’esbarjo pels estudiants.

Pel que fa a aquests estudiants, la candidata de Junts per Sabadell aposta per construir una residència d’estudiants i per fer-ho proposa un solar de titularitat municipal que hi ha al carrer de Bilbao, “no tenim cap residència d’estudiants que doni resposta a mestres i estudiants” ha dit Ciuró.

Tot aquest projecte té també un objectiu, segons Lourdes Ciuró, que és posar les bases per la creació de llocs de treball de qualitat i en aquest aspecte ha recordat que, recentment s’ha fet públic les xifres del nivell de jubilació, i Sabadell és la ciutat amb les jubilacions més baixes, i això -diu- és causa dels llocs de treball de baixa qualitat que hi ha hagut els darrers anys.

Per tirar endavant aquest projecte de la seva candidatura, amb el qual el seu equip ha estat treballant durant més de dos anys, Ciuró compta també amb la col·laboració d’empreses públiques i privades.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top