Publicitat
Ciutat

La Festa Major de Nostra Llar, passada per aigua

El fill del Josep Maria Planes, fundador del barri Nostra Llar, col·locant l'ofrena floral al monolític en el seu honor / LLUÍS FRANCO

El segon dia de la Festa Major del barri de Nostra Llar no començava amb bon peu. A causa de les pluges intermitents, la xocolatada popular i la classe de ioga s’han traslladat al poliesportiu.
Cap als volts de la tarda, la festa major s’ha torçat una mica més. La gimcana infantil programada a les 17.00 h al parc del barri no s’ha pogut dur a terme ni tampoc el concert a càrrec de la Banda de Sabadell. De fet, només han pogut interpretar una peça abans que la pluja no els agafés desprevinguts.

L’ofrena floral, també programada al parc del de La Nostra Llar, s’ha hagut de traslladar a la seu de l’Associació de Veïns Barri Nostra Llar de Sant Oleguer. Abans però, s’ha entregat un ram de flors a la senyora Planes, la viuda de Josep Maria Planes Clavelles; el fundador el barri de La Nostra Llar. L’ofrena floral ha hagut d’esperar que la pluja donés treva durant uns minuts fins que els veïns del barri han pogut col·locar-la al monolític de Josep Maria Planes.

Pel que fa a els actes de diumenge, s’espera que surti el sol i es puguin fer a l’aire lliure activitats previstes com la cercavila de gegants o l’exhibició de patinatge. La novetat d’aquest any és que, en comptes de realitzar paelles individuals com anys anteriors, el barri organitza una gran paella popular a la qual assistiran més de 120 persones. Segons la presidenta de l’Associació de Veïns Barri Nostra Llar de Sant Oleguer, Teresa Coret, algunes persones majors “no podien desplaçar-se fins al lloc on es cuinaven les paelles”. Aquest any tothom podrà gaudir d’un bon plat de paella. “I fins tot podran repetir!” ha assegurat Coret.

/ LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top