Publicitat
Ciutat

Marisol Martínez (100% Sabadell): "L'ordre de les paperetes és caòtic i no s'ajusta a la llei"

Marisol Martínez dipositant el seu vot a les urnes / CEDIDA

L'alcaldable de 100% Sabadell, Marisol Martínez, ha dipositat el seu vot a les urnes de la biblioteca La Serra de Torre-romeu a primera hora del matí.

La cap de llista ha expressat el seu malestar per la "desafortunada" col·locació de les paperetes a les taules electorals. Segons Martínez, a causa de gran quantitat de paperetes, "l'ordre és caòtic i no s'ajusta a la llei". "Les paperetes comencen per la part que menys es veu i acaben per la més visual, hauria de ser al revés" ha assegurat. Des de 100% Sabadell apunten que faran una reclamació al respecte a la Junta Electoral.

D'altra banda, Martínez espera "molta participació" i que els sabadellencs que han confiat en el partit ho manifestin a les urnes. Sigui quin sigui el resultat, l'alcaldable de 100% Sabadell assegura estar "preparada per a tot".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top