ESPORTS

Hidalgo: “Vam canviar llàgrimes de patiment per llàgrimes d’alegria en 7 setmanes”

Antonio Hidalgo fotografiat al costat de l'escut a la Creu Alta/Ll. Franco

El tècnic del Centre d’Esports, Antonio Hidalgo, explica com va viure la seva intensa experiència a la banqueta arlequinada en una àmplia entrevista a l’edició de paper d’aquest dimarts. Hidalgo parla dels riscos de la seva decisió, l’espina del descens com a jugador i les claus per aixecar l’ànim d’un vestidor ensorrat després de la derrota a Badalona en el seu primer partit com a entrenador. “Mai parlo després dels partits perquè entenc que no és el millor moment, però aquell dia sí que ho vaig fer. Vaig veure jugadors plorant d’angoixa i només els hi vaig dir que aquelles llàgrimes de tristor i patiment les havíem de canviar per llàgrimes d’alegria al final. Quan veus gent patint però amb tantes ganes de sortir i tenen condicions, hi creus molt més”.

És només un petit detall de les seves sensacions. També admet que ara toca prendre decisions, algunes dures, i treballar de valent per construir un nou equip. L’ambició, diu, vindrà marcada pel plantejament del club i l’escenari econòmic. Hidalgo se la va jugar i li va sortir bé. La pròxima temporada continuarà sent el propietari de la banqueta arlequinada.

Comentaris
To Top