Oci i cultura

Nova ubicació i més aforament, algunes novetats de l’Embassa’t 2019

El festival Embassa’t torna a canviar d’ubicació i es trasllada a l’esplanada de la Pista Coberta d’Atletisme, a uns metres de La Bassa

El festival Embassa’t ultima els detalls per l’edició d’aquest any. L’onzena edició, que es farà el proper 14 i 15 de juny comptarà amb algunes novetats respecte els anys anteriors.

En aquesta edició l’espai es torna a moure i serà el sisè espai del festival en onze edicions. Però en aquesta ocasió només es mourà uns metres, ja que es farà a la zona esportiva de la Bassa, al lateral de la pista coberta d’atletisme. Des de l’organització es mostren contents del canvi d’espai, i asseguren que tot i que al principi eren reticents al canvi, finalment han vist que l’espai “suposa molta més comoditat a l’hora de treballar tècnicament”.

El director del festival, Arnau Solsona, explica que en el nou espai “les zones queden més dividides” i així “es pot crear un circuit i una experiència en el festival”. Segons Solsona, d’aquesta manera, l’espai no queda despullat sinó que així es poden crear més zones diferenciades. A més, l’àrea compta amb més espai i també permet un augment en l’aforament, que passarà a tenir un màxim de 1.800 persones per dia.

Una de les altres novetats que ha desvelat el festival són els horaris dels dos dies de festival, que comptarà amb grups “de primera divisió catalana“, “propostes nacionals que ocupen els principals festivals” i també “una aposta per grups internacionals“.

El Petit de Cal Eril encapçala el cartell definitiu de l’Embassa’t 2019

Segons un dels organitzadors, Marc Rius, l’aposta d’aquest any és potent, i a més “hi ha grups que aposten per presentar les novetats dins del festival”, com per exemple ‘El Petit de Ca l’Eril’ que presentarà el seu àlbum per primera vegada en directe en el festival sabadellenc.

El divendres Pinpilinpussies, les guanyadores de la Fàbrica Embassa’t, obriran el festival i Kiasmos dj Set el tancarà.

Dissabte serà el torn de Carla en l’inici i Tilt! posarà el punt i final al festival amb la seva sessió d’indie i electrònica.

Els concerts començaran divendres a les 19.15 h, i el dissabte a les 18 h i s’allargaran fins ben entrada la nit.

Petit Embassa’t i Aperitius amb maridatge

El festival repetirà un any més la proposta per a tota la família amb ‘El Petit Embassa’t’. La secció del festival es farà el dissabte de 16.30 h a 20 h. Entre les diferents activitats hi haurà tallers i música que obriran 2 Princeses Barbudes el projecte de música pop de Marc Marcé i Helena Casas, que fan música amb instruments petits i de joguina; Joan Garriga (Dusminguet, La Troba Kung-fú) i el sabadellenc Carles Belda han preparat un concert de cúmbia i rumba per a tota la família. Per acabar, SolRe oferirà un taller de percussió.

Però abans serà el torn d’una de les novetats de l’edició: Els Aperitius. L’Aperitiu de l’Embassa’t es celebrarà de 12h a 16h el dissabte, i inclou una oferta de maridatge de música, cervesa i gastronomia que consisteix en un vermut musical, una silent disco, menjar i beure. La silent disco inclourà un “maridatge musical” que combinarà la cervesa artesanal. Els aperitius comptaran amb accés gratuït i amenitzat amb la millor electrònica matinal de la mà de ‘Mr. K!’ i el DJ set de Florent y Yo, el guitarrista de Los Planetas. 

Una nova línia de Bus

La col·laboració amb l’Ajuntament i el festival aquest any fa un pas més, i l’Embassa’t comptarà amb busos durant tota la nit. La línia L15, la que habitualment baixa fins La Bassa, patirà una variació durant els dies de festival. Amb una freqüència de cada 30 minuts durant tota la nit la línia arribarà fins a l’entrada del festival.

Comentaris
To Top