Diners

CREC obre un espai de ‘coworking’ a Sabadell per atreure talent de fora

Atreure talent de fora. Aquest és el principal objectiu del nou espai de coworking que l’empresa CREC ha obert al carrer del Sol, número 62 de Sabadell. En una superfície de 1.000 m2, es vol crear una comunitat de 100 coworkers. És el primer espai de treball que aquesta firma impulsa fora de Barcelona, on té dos centres –al Poble Sec i a l’Eixample–.

El director executiu de CREC, Roman Calavera, indica que ha triat Sabadell per expandir-se perquè “hi ha una base emprenedora i una base tecnològica”. De fet, la idea d’obrir en aquesta ciutat també es veu reforçada després que empreses de la capital catalana s’hagin interessat a instal·lar-s’hi, perquè veuen Sabadell com un mercat incipient en diferents àmbits. “És una oportunitat d’atracció de talent de fora”, assenyala Calavera. Si més no, als CREC de Barcelona la meitat dels usuaris són estrangers, un fet que ha permès millorar el model de feina dels coworkers locals.

Amb l’obertura a Sabadell també es vol crear un impacte a la ciutat. Calavera destaca que l’espai de treball és “un valor afegit” per al comerç de proximitat, ja que els usuaris consumiran i compraran als establiments sabadellencs.

Basat en les relacions

El tret diferencial del CREC és que un espai de treball “molt basat en les relacions, interconnexions i sinergies”, apunta el director executiu. Per facilitar-ho, CREC té un equip de community builders que s’encarreguen de conèixer a fons els usuaris.

Dins del centre hi ha quatre despatxos sense sostre. També hi ha una sala diàfana amb dos tipus de taules: fix i flex. Les fix són per a aquelles persones que tenen un ordinador gran i cada dia seuen al mateix lloc. Les flex són per als usuaris que treballen amb el seu ordinador portàtil i que no tenen inconvenients per moure’s de lloc.

També hi ha un espai anomenat open corporate per a empreses que treballen en un espai obert però personalitzat. Hi ha una sala de formació, un pati i la sala office. L’horari del CREC és de 8 h a 19 h, només de dilluns a divendres. Durant el cap de setmana, l’espai es condiciona per organitzar fires.

Comentaris
To Top