Publicitat
EDITORIAL

El ressò de l’esport sabadellenc

El Teatre Principal acull aquest divendres la Festa de l’Esport sabadellenc. El tòpic ens porta a parlar dels èxits dels esportistes de la nostra ciutat i també de les entitats. Però anant una mica més enllà, ens adonem de la força que té l’esport sabadellenc. No són només medalles i títols repartits entre 10 finalistes de manera individual, sinó d’un ressò col·lectiu que converteix Sabadell en un aparador molt potent en l’àmbit català i estatal i també internacional.

Publicitat

Els èxits del waterpolo amb la Maica, Anni o Cabanes; el ciclisme amb De la Cruz; l’handbol amb l’Aleix; el futbol amb Tello o l’‘snowboard’ amb la Queralt són exemples que traspassen fronteres i suposen un plus que caldria aprofitar millor. L’esport és un motor que la, encara, regidora Marisol Martínez va saber captar i traduir en una sèrie de projectes de futur aglutinats en el famós clúster de l’esport. La Marisol també és la mare de l’actual format de la Festa, iniciat fa 2 anys, després d’una etapa molt grisa, condemnada al fracàs. Va fer una aposta ambiciosa i valenta per ressorgir. Ara es viu al carrer. La ciutat tornar a vibrar amb la Festa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top