Publicitat
Ciutat

Zoom: Un dia per a la solidaritat

La plaça del Doctor Robert es va omplir dissabte de gom a gom per commemorar un dels dies més solidaris de l’any: el Dia Mundial de la Creu Roja.

A la jornada hi havia simpatitzants i voluntaris com Lluís Fontas, que col·labora amb la Creu Roja des de fa dos anys. Creu que treballar com a voluntari l’ha fet veure la vida des d’una altra òptica: “He vist situacions molt colpidores, la societat hauria de sensibilitzar-se més amb els col·lectius desfavorits”, assegura, fent referència a situacions com l’arribada dels immigrants de l’Open Arms durant l’estiu passat. Una de les activitats de la festa tractava, precisament, sobre els refugiats: el públic havia de dir si les afirmacions que hi havia exposades a la pissarra eren certes o falses. És un dels objectius de l’entitat: conscienciar la població sobre les causes que desemboquen en migracions.

Publicitat
Comentaris
To Top