Ciutat

L’Ajuntament obliga als propietaris a netejar un solar a la sortida sud

Sortida sud cap a la C-58 / D.S

En els darrers dies, s’han iniciat les tasques de neteja del solar privat, entre la carretera de Bellaterra i el passeig de Sant Pau de Riu-sec, on s’ha acumulat runa, mobiliari vell, deixalles, plaques ondulades i més material. L’acumulació dels residus era molt visible des de l’accés d’entrada de la C-58 i diversos veïns han emès queixes per les nefastes condicions.

En veure les condicions del terreny, l’Ajuntament va emetre un informe tècnic sobre l’estat en què es troba la finca i va demanar als propietaris la neteja de la brutícia acumulada. El consistori va col·locar unes tanques de formigó per evitar l’entrada dels cotxes i augmentar l’acumulació de residus. Posteriorment, es va iniciar l’ordre d’execució urbanística, que ha obligat als amos a executar la neteja.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top