Publicitat
ESPORTS

Maica García és la nova reina de l'esport sabadellenc

La waterpolista del CN Sabadell guanya per tercera vegada el trofeu de la Festa de l'Esport

Maica García amb el trofeu juntament amb els representants de Queralt Castellet i Aleix Gómez / Lluís Franco

La waterpolista del Club Natació, Maica García, ha estat escollida millor esportista de Sabadell del 2018 en el transcurs de la 66a gala de la Festa de l'Esport celebrada en el Teatre Principal. En la votació final ha superat Queralt Castellet (snowboard) i Aleix Gómez (handbol) i es converteix en la successora del ciclista David de la Cruz que havia guanyat en les tres últimes edicions. Maica també suma tres títols després dels que va aconseguir el 2012 i 2014. En l'apartat d'entitats, el Club de Tennis Sabadell reedita el títol i ja en suma 8 en el palmarès global. En aquesta edició es va imposar per davant del Cercle Sabadellès 1856 (segon) i Unió Excursionista Sabadell (tercera). Cal recordar que el Club Natació Sabadell queda al marge de les votacions i rep una distinció especial per la seva gran dimensió.

La gala, presentada pel tàndem de periodistes de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés i Núria Garcia, també s'ha convertit en un homenatge de comiat per la regidora d'Esports, Marisol Martínez, en un dels seus últims actes després de perdre la presència en l'Ajuntament en les eleccions. Les entitats li han agraït la seva gran implicació i entusiasme en la promoció de l'esport en aquests darrers anys al davant de la Regidoria d'Esports i els projectes de futur que deixa en marxa, com el Clúster-Innovació.

Entre els nombrosos reconeixements cal destacar un de molt especial als components del Sabadell Nord CF pel seu històric ascens. Una bona part de la plantilla ha pujat a l'escenari amb el capità Pep Pinyol, el tècnic Quico Díaz i el president Antonio Lou al capdavant. S'ha emportat una de les ovacions de la nit. Una altra de les sorpreses ha estat el petit homenatge a un home de ciutat i del món de l'esport, amb cor arlequinat, com Joaquim Badia. Molt emotiu ha estat també el Premi de Promoció per a persones amb discapacitat psíquica per a Jordi Martínez i Angie Díaz.

El Memorial Joaquim Gorgori que premia un periodista sabadellenc de la premsa esportiva ha tingut com a protagonista a Jordi Gil, professional des de fa més de 20 anys del diari Sport. En el seu discurs ha destacat "el gran planter de periodistes sabadellencs" i també ha tingut una dedicatòria per Diari de Sabadell com a exemple dels mitjans escrits. L'acte ha estat amenitzat amb les actuacions de Núria Vilà, soprano dels Amics de l'Òpera de Sabadell, i de Jordana Haro, directora de InGravity Studio amb el seu show de Pole Dance.

Maica García, després de rebre el guardó, es va mostrar exultant. "Rebre aquesta distinció de la ciutat que m'ha vist néixer i créixer és un orgull per a mi", va explicar. Per la seva banda, el president del Club de Tennis Sabadell, August Serra, també estava molt satisfet de repetir èxit. "El mèrit s'ha de repartir entre tots els expresidents i companys de junta que han estat abans de nosaltres, és una feina de molta gent. També ens fa molta il·lusió rebre aquest guardó en plena celebració del 90 Aniversari".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top