Publicitat
Ciutat

Mor un motorista sabadellenc en un accident amb un conductor begut a Castellbisbal

El punt on es va produir l'accident / GOOGLE MAPS

Un motorista sabadellenc ha mort aquesta nit en un accident amb una furgoneta que hauria fet una maniobra indeguda al quilòmetre 3 de la C-243c, a Castellbisbal (Vallès Occidental). El conductor de la furgoneta hauria marxat en primera instància però després hauria tornat al lloc de l'accident, on es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia, que va donar positiva, ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut per un delicte d'abandonament del lloc de l'accident, conduir sota els efectes de l'alcohol i homicidi per imprudència greu. La víctima és C.S.P., de 34 anys i veí de Sabadell. La víctima va quedar inicialment en estat crític i va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però ha acabat morint hores més tard.

Publicitat

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 21.15 hores. Es van activar sis patrulles dels Mossos i tres ambulàncies del SEM. Amb aquesta víctima ja són 66 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top