Publicitat
Ciutat

Zoom: La 5a Women Race

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Women Race El Corte Inglés de Sabadell i ho ha fet batent rècords: la cursa solidària va aplegar un total de 2.156 corredores.

Totes guanyen. Ainhoa Roldán, Vanesa Santander i Lola Espinosa van ser les tres atletes vencedores de la 5a edició de la Women Race. Però, en realitat, totes van guanyar. La sensació de victòria que reflecteixen aquestes imatges va més enllà de les tres primeres posicions, i és que la satisfacció va ser l’ingredient principal d’aquesta cursa. Vestits i vestides d’un verd esperança, els participants van recórrer 5 quilòmetres amb una imponent sortida i arribada a l’avinguda Francesc Macià. Amb una participació eminent, es preveu que els beneficis, destinats a Oncolliga, s’incrementin considerablement aquest any.

Publicitat
Comentaris
To Top