Publicitat
Esports

Èxit del Club de Tir Sabadell a l'Estatal d'armes històriques

Els tres protagonistes que van participar en el Campionat d'Espanya/Cedida

La participació del Club de Tir Sabadell en el Campionat d'Espanya d'Armes històriques, celebrat a les instal·lacions de Las Gabias a Granada, va significar un rotund èxit. Els tres representants locals, Salvador Espriu, Francesc Martínez i Xavi Fau, van formar un gran equip aconseguint uns resultats espectaculars en representació de la Federació Catalana i l'entitat sabadellenca que presideix Ricard Martínez.

En les modalitats de Kossuth i Núñez de Castro-4 van aconseguir l'or per Catalunya, a més de la plata en Enfield i el bronze en Pforzheim. Martínez encara va afegir un altre or en Forsyth competint amb dos companys d'un altre club. El Club de Tir Sabadell va pujar al podi per recollir la medalla d'or en les modalitats de Pforzheim i Núñez de Castro-4 i la de plata en Enfield.

Publicitat

En l'aspecte individual, Francesc Martínez es va convertir en el gran protagonista. Es va penjar el bronze en Núñez de Castro-4 i també va recollir el trofeu com el millor tirador d'arma llarga en la competició de la Copa President.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top