Diners

Ramon Alberich, nou president de la Cambra de Comerç de Sabadell

Alberich, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

Sense sorpreses. Ramon Alberich és el nou president de la Cambra de Comerç de Sabadell. El fins ara vicepresident ha estat nomenat en el ple de constitució que s’ha celebrat aquest divendres al matí per 30 vots a favor i tres vots en blanc. L’acte ha estat presidit per la secretària general del Departament d’Empresa de la Generalitat, Marta Felip.

Després de ser nomenat, Alberich ha reclamat posar fi “l’anomalia” del finançament de les cambres i ha reivindicat una nova llei de Cambres. Alberich ha destacat la renovació del ple, ja que dels 39 membres, 21 són nous. També hi ha un 18%  de presència femenina, amb 7 dones. Ramon Alberich pren així el relleu a Antoni Maria Brunet.

El nou ple de la Cambra / LLUÍS FRANCO

El nou Comitè executiu de la Cambra també estarà format per Josep Maria Martí i Leo Torrecilla de vicepresidents primer i segon respectivament, Joaquim Badia serà el tresorer i Àlex Fenoll, Ramon Gabarró, Ariadna Marin, Eulàlia Planas, Josep Maria Porta, Pere Puig i Lluís Sisquella de vocals.

Comentaris
To Top