EDITORIAL

Una oportunitat d’or per a Farrés

El desenllaç del llarguíssim cicle electoral arriba amb un acord de govern entre dues de les protagonistes de la nit electoral, Marta Farrés i Marta Morell. La complicitat entre les dues velles conegudes tanca la contrarellotge de negociacions una setmana abans del ple d’investidura, i fa que la socialista sigui la primera dona alcaldessa de Sabadell, líder d’un govern que, anuncien, serà feminista, progressista, no independentista i centrat en els barris.

Sabadell va votar per un canvi i l’acord entre les dues formacions d’esquerres és fidel al missatge dels vots: és hora de mirar endavant, no enrere.

El govern quadripartit no ho va tenir gens fàcil i ha fet una transició necessària: deixa alguns projectes en marxa, una organització en vies de modernització i, sobretot, la caixa plena.

Marta Farrés té una oportunitat d’or per deixar petjada i plantejar els pròxims 20 anys de desenvolupament de la ciutat. Ha de ser un mandat de projectes, d’execució, de construir consensos centrats a recosir la ciutat i recuperar l’ambició i l’autoestima.

Sabadell necessita que passin coses, que es tirin endavant projectes, que l’Ajuntament sigui un agent proactiu de creixement, una institució de persones que escoltin i col·laborin amb els ciutadans i les entitats.

Venen quatre anys molt importants i no hi ha temps per perdre: la ciutat vol recuperar la pistonada i té necessitats urgents.

Comentaris
To Top