Vallès

El comerç barberenc es mostra a la I Festa del Comerç del Casc Antic

Sorteig de regals a la Festa del Comerç del Casc Antic / Óscar Espinosa

Barberà va celebrar aquest cap de setmana la I Festa del Comerç del Casc Antic. Una aposta de l’associació Som Comerç-Som Barberà per aconseguir apropar l’oferta comercial del municipi als seus veïns. L’esdeveniment que va tenir la plaça Cooperativa com a eix central, va comptar amb diferents activitats.

“L’Objectiu era dinamitzar el comerç local per fer una defensa del que és nostre”, assegurava Ramon Cos, membre de Som Comerç. Segons explicava, molts veïns i veïnes del municipi prioritzen Sabadell, Baricentro o Barcelona per realitzar les seves compres. “Moltes vegades hi ha desconeixement que al barri tens comerços i que per tenir, tenim de tot”, defensava Cos, i afegia que “si es fa el pas d’anar a la botiga de proximitat, t’emportes la sorpresa de que hi ha de tot”.

Per tal de donar a conèixer aquesta oferta, la festa va comptar amb activitats per a tots als públics. Va haver pinta cares, conta contes en anglès, gimcanes, entre d’altres com les actuacions dels grups Polls & Llops i de Quelcom, o la pintada de murals a les persianes dels comerços adherits per part de grafiters.

“No va haver molta massificació, però la resposta va ser positiva i vam aconseguir l’objectiu d’apropar l’oferta comercial als veïns i les veïnes”, valorava Cos, i afegia que l’any vinent es celebrarà una segona edició.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top